Alergiile

Alergiile pot fi descrise ca o sensibilitate a organismului la o substanta care nu afecteaza în mod normal alte persoane. Exista nenumarate substante în mediu, care pot provoca reactii usoare, pana la reactii mai violente mai multor persoane. Aceste reactii variaza de la alergii urmate ca intoleranta dupa consumul unor alimente si substante, cu cele rezultate din poluare.

Principalele simptome:
Simptomele alergiilor sunt la fel de variate ca substantele care provoaca aceste reactii. Acestea includ dureri de cap, migrene, ameteli, iritabilitate, nervozitate, depresie, nevralgie, stranut, conjunctivita, diabet zaharat, eczeme, arsuri la stomac, indigestie, constipatie, diaree, ulcer gastric, astm bronsic, excesul de greutate, cresterea tensiunii arteriale, dureri în piept, infarct miocardic, dificultati de respiratie, umflarea fetei si a ochilor, etc. Multe alergii sunt multiple si pot fi cauzate de alergeni multipli.

Tipurile de alergii:
Alergii cauzate de polen - aceste alergii sunt declansate de copaci, iarba, plante si flori.

Alergii cauzate de praf (acarieni) sunt provocate de bacterii si diverse microrganisme ce traiesc in covoare, mobilier tapitat, lenjerie de pat, saltele, firele de par de animale, precum si praful din casa.

Alergii cauzate de animale - alergii declansate de firele de par de animale.

Alergiile cauzate de mucegai - mucegai si ciuperci, în interiorul si în afara casei.

Alergiile alimentare - cu toate că orice aliment poate provoca o reactie alergica, unele alimente pot provoca reactii alergice mai violente, alimente precum: arahide, crustacee, citrice si glutamat monosodic.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Date clientDatele dvs
În cursul înregistrării comenzii, noi colectăm de la clienţi o serie de date personale necesare atât livrării produselor..........detalii
Livrarea produselorLivrarea produselor
Produsele sunt expediate pe întreg teritoriul României prin Poşta Română - PrioriPost sau curierat rapid .........detalii
Cum platescCum plătesc?
Plata comenzilor dvs se efectuează ramburs în lei la ridicarea coletului la Oficiul Poştal dupa prezentarea....detalii
Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Toate produsele descrise pe acest site sunt suplimente alimentare si se elibereaza fara reteta. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Imalife.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
S.C. Imavision Media&Development S.R.L. Brasov, cod fiscal, RO21184860, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J08/542/2007

ANPC Protectia Consumatorului |    Solutionarea litigiilor