Vrei să-l surprinzi cu o cină romantică şi, de ce nu, o partidă de sex mai "specială"? Atunci asigură-te că şi el va fi pregătit. Pe lângă lumânările parfurmate ai grijă ca pe masă să se găsească şi câteva afrodiziace naturale care să vă "aprindă". Alege-le pe cele preferate şi pregăteşte-i o cină delicoasă.


1. Ciocolata
Dintotdeauna acest minunat desert a fost asociat cu sexul. Ciocolata are efect energizant şi excitant asupra sistemului nervos, inducând o stare plăcută. Efectul afrodiziac al ciocolatei este dat de combinaţia de cafeină, teobromină şi feniletilamină din boabele de cacao.

2. Vinul roşu
Această minutată licoare nu trebuie să lipsească de la nicio cină servită alături de iubitul tău. Reduce inhibiţiile şi sporeşte plăcerea. Atenţie însă! Fără excese! Trebuie consumat cu măsură, pentru că un consum mare de alcool poate avea efecte contrare.

3. Mierea
Mierea de albine este cunoscută pentru efectele afrodiziace încă din antichitate. Amestecul de miere cu vin roşu era folosit pentru a stimula dorinţa sexuală a tinerilor căsătoriţi. Datorită conţinutului bogat în vitamine B (necesare pentru producerea testosteronului) şi boron (creşte nivelul de estrogen), consumul de miere stimulează secreţiile glandelor sexuale.

4. Stridiile
Fac parte din cele mai cunoscute alimente cu efect afrodiziac. Până şi vestitul Casanova se folosea de aceste alimente pentru a impresiona femeile. Stridiile conţin substanţe care stimulează eliberarea testosteronului şi a estrogenului, hormoni importanţi în creşterea libidoului.

5. Ardeiul iute
Nu numai că este "hot", dar ardeiul conţine şi substanţe care îmbunătăţesc circulaţia sanguină şi induc o stare de bine şi relaxare.

6. Ghimbirul
Poate face minuni pentru viaţa sexuală. Nu numai că are o aromă deosebită, dar adăugat în ceai intensifică circulaţia sanguină în zonele genitale. Atenţie! Consumat în cantităţi mari, ghimbirul poate irita intestinele.

7. Bananele
Şi nu din cauza formei sugestive. Bananele sunt bogate în potasiu şi vitamina B, necesare pentru producerea de hormoni sexuali.

8. Ţelina
Este recomandată în special bărbaţilor pentru îmbunătăţirea performanţelor sexuale. Este mai eficientă consumată în stare crudă.

9. Scorţişoara
Folosită atât în mâncăruri cât şi în loţiuni sau uleiuri de corp, scorţişoara este considerată drept unul dintre cele mai bune afrodiziace. Acţionează ca un vasodilatator şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină.

10. Nucile
Sunt recomandate pentru o bună circulaţie a sângelui, iar specialiştii susţin că o circulaţie sanguină sănătoasă poate intensifica orgasmele.

Autor: Alina Popescu
Sursa: www.topsanatate.ro
Foto: sxc.hu

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Abonare la newsletter

Date clientDatele dvs
În cursul înregistrării comenzii, noi colectăm de la clienţi o serie de date personale necesare atât livrării produselor..........detalii
Livrarea produselorLivrarea produselor
Produsele sunt expediate pe întreg teritoriul României prin Poşta Română - PrioriPost sau curierat rapid .........detalii
Cum platescCum plătesc?
Plata comenzilor dvs se efectuează ramburs în lei la ridicarea coletului la Oficiul Poştal dupa prezentarea....detalii
Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Toate produsele descrise pe acest site sunt suplimente alimentare si se elibereaza fara reteta. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Imalife.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
S.C. Imavision Media&Development S.R.L. Brasov, cod fiscal, RO21184860, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J08/542/2007

ANPC Protectia Consumatorului |    Solutionarea litigiilor